28-02-12

Kinderpornozaak Zandvoort: zwijgende pers - pamfletten gestolen

MediaControl.jpgBeste vrienden,

Jullie zullen intussen wel vernomen hebben dat men ons voor het ministerie van justitie te Brussel (waar het kabinet van justitieminister Turtelboom is gehuisvest), bestolen heeft.


Ik heb het vermoeden dat de 'security service' van het ministerie van justitie die tegenover de politie beweerde dat zij 'geen beelden heeft kunnen opnemen met haar bewakingscamera's' en dat de beelden 'wegens de privacy door niemand kunnen gezien worden', meer afweet van heel deze zaak.
 
We maakten hetzelfde mee tijdens een aktie voor de gevangenis van Brugge.  Tijdens een pamflettenaktie kwam er een autootje van het gevangenispersoneel langs en pakte onze draagzak met pamfletten en foto-apparaat mee. 
De gevangenis ontkende eerst dat ze de draagzak in haar bezit had maar toen we met klachten dreigden, gaven ze hem terug.
Ik moest daarna onmiddellijk naar het politiebureau komen dat enkele stappen verder ligt. Men zei dat ik 'geseind was in verband met een klacht wegens laster van Victor V.'...
 
Men heeft mij geblokkeerd op Facebook. In onze brieventas zit namelijk ook onze code voor Facebook enz.    

Kunnen jullie hier en daar wat van onze artikels copiëren en publiceren op Facebook zodat iederéén die Facebook bezoekt op de hoogte is ?

Met vriendelijke groet,

Jan Boeykens, voorzitter vzw Werkgroep Morkhoven

 

16:18 Gepost door mediawatcher in Belgische Staatsveiligheid, Justitie, Pers | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.